IRánytű Blog

Egy elmélet születése és pálfordulása – avagy mi a baj az ápdéttel?

Kis blogom alig több, mint egy éves működése alatt is többször megesett már, hogy nem bírtam szó nélkül hagyni a hazai táplálkozásáltudomány mainstream gurujának egy-egy felszólalását. Tettem ezt hol finomabban, mint a zabpehelyről zagyválásnál, hol kicsit cinikusabban, mint a szaharotoxis felfedezésekor…

Tekintettel az újra és újra ismétlődő kérdésekre, rászántam fél órát az életemből, hogy kigyűjtsek pár idevágó gyöngyszemet. Magyarázza el ő maga nektek, hogy IR mellett (főleg) miért NEM ajánlom.
Át is adom a szót – figyeljétek a dátumokat is:

Tovább:

Ez az oldal át lett költöztetve ide.

 

 

 

 

 

Az oldal tartalmának teljes egészére vonatkozólag az 1999. évi LXXVI. tv. alapján minden jog fenntartva. Az itt található összes tartalom átvétele, utánközlése csak a szerző engedélyével és a forrás feltüntetésével lehetséges. Az anyagok másféle felhasználása, beleértve a nyomtatásban, adathordozón, vagy bármilyen más formában történő megjelenést, vagy fizetős tanfolyamokat, kizárólag csak jogdíj ellenében lehetséges.
© 2015-2017 Máth-Bálint Barbara

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Csattanós maszlag says:

    Mert a szénhidráthiány árt az agynak.

  2. menekse says:

    Én még emlékszem arra, amikor éppen a stevia ellen beszélt, akkor azt bizonygatta, hogy használata nem megengedett az EU-ban (azóta tudom, hogy stevia létezik, mert rákerestem több EU-s országban).

  3. backtoblack says:

    Korrekt! Egyetlen dolgot nem ertek, hogy miert hisz meg barki is ennek az embernek? (a hozsannazo fanok az oldalan mindent alulmulnak)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!