A tanulás folytatását kezdjük egy kis ismétléssel – mégis csak ő a tudás anyja… :o)
Az előző részben tehát eljutottunk odáig, hogy alap esetben az általános, egészséges táplálkozásra vonatkozó ajánlásokon túl van egy mintánk az étkezések ütemezésére. Olyan ez, mint a nyelvtan szabályai, amikor egy nyelvet tanulunk, erre kell majd felfűznünk a “szavakat”:
Tovább
Ez az oldal át lett költöztetve, ide.
Fotó:http://www.mtsac.edu/nutrition/
Az oldal tartalmának teljes egészére vonatkozólag az 1999. évi LXXVI. tv. alapján minden jog fenntartva. Az itt található összes tartalom átvétele, utánközlése csak a szerző engedélyével és a forrás feltüntetésével lehetséges. Az anyagok másféle felhasználása, beleértve a nyomtatásban, adathordozón, vagy bármilyen más formában történő megjelenést, vagy fizetős tanfolyamokat, kizárólag csak jogdíj ellenében lehetséges.
© 2015-2017 Máth-Bálint Barbara
@vfruzsi: Ezt másolom a köretes poszt alól ;o)
“A basmati fajtájánál fogva lassabbnak számít (magasabb a fehérje tartalma a sima rizsnél). CH szempontból nem jobb vagy rosszabb a barnánál, én azért szeretem nagyon, mert szinte bármihez használható a fehér rizs helyettesítésére. “
Szia! A basmati rizs miben jobb, másabb, mint a többi? Köszönöm.
@vfruzsi: Attól függ, hány felé javasolják valakinek szétosztani a 160-at (napirend, milyen későig van ébren, stb). A “klasszikus” 5 felé osztásban nincs utóvacsi, ezért is van zárójelben. Akinél van, és 160-azik, annál ennyivel kevesebb a vacsi, tehát nem 40g, hanem 30 és 10 lassú marad utóvacsira.
De persze olyan is van, akinek 170g körül van az ideális mennyiség – pl én is akörül eszem.
Szia! Már az előzőben is feltűnt: ez itt, ha jól számolom az elején: 170 g. vagy valamit rosszul tudok, és az UV nem számít a 160 g-ba? Köszi!